Flyttar till ny adress.

Det gör den här kvilten, den ska till min dotter i Linköping. Det jag undrar över är om det är dottern eller Sigge som kommer att använda den? (Sigge är en Katt).
Det är en skön känsla när något ät färdigt och man kan med gott samvete börja på något nytt (även om man har massor som redan är påbörjat).
I går hade jag en riktigt dålig dag, det finns så mycket sorg kvar efter min kära fars borttgång och en del dagar är värre än andra.
Inpirationen var som bortblåst och jag fick inte gjort ett dugg i butiken.
En bit jeanstyg fick i alla fall följa med mig hem och den tvättade jag och hängde på tork  tur för mig;o)
För i natt vaknade jag och hade en klar bild framför mig vad jag ska gör med den.
Så nu ligger tyget på min arbetsbänk och väntar på sax och symaskin.
Känner redan att det blir en bättre dag idag:o))
Ha det gott
Ingrid


Semestersömnad

I dag har det varit full aktivitet på gården. Linus har börjat med att städa i en av hästboxarna i stallet, han ska måla ochj göra fint till alla gamla mopeder och traktorer. Att jag har en motorintreserad familj har nog ingen missat och idag har jag sytt ett kuddfodral till Linus.
På måndag är jag tillbaka i butiken igen efter en veckas ledigt och det har varit skönt att ladda batterierna.
Just nu är jag i full gång med att planera inför hösten och det är "Quiltrallyt" som står överst på min planeringslista.
Gå gärna in på Facebook och gilla min butik så ni kan ta del av erbjudande och vad som händer i butiken.
Nu ska jag sätta mig i min favorit fåtölj och sticka på min Radiance Shawl, för nytt garn inhandlat på Yll o Tyll i torsdags väntar på att bli en tröja.
Ha en skön kväll.
/Ingrid

Livskvalite.

Att vara tillsammans med goda vänner och göra saker som man tycker om på en plats jag gillar är livskvalite för mig. I helgen har det varit tjej helg i Möckelhult.
Jag blev klar med mina" seven sisters" och nästan färdig med en klänning, alla block till en quilt och börjat på nya.
Vi har hunnit med mer än att sy det blev shopping på Ostkakeboden i Frödinge och en sväng in till buitken där det shoppades  till sommar priser. Givetvis har vi hunnit med massor av mys.
LIVSKVALITE!!
/Ingrid
/Ingrid

RSS 2.0