Sammarbete i centrum.

V.13 har vi bröllpstema i våra skyltfönster, och jag gillar sammarbete när man plockar fram godbitarna hos varandra och gör det man är bra på.
Jag hade tänkt ha bröllpstema i min skylt lite senare i vår men när nu detta sammarbete kom upp så hakade jag givetvis på. För en symaskin är ju den bästa  bröllopspresent man kan få eller hur;o)).

Skyltningen är jag nöjd med tack vare hjälp av snälla och trevliga sammarbetspartners.
Atelje Veronica har sytt den fina brudklänningen,  Emmelie har gjort de fina korten och KreaThörN  är fotografen och idé kläckaren.
Har ni vägarna förbi Vimmerby så ta en tur  i centrum och kika i de fina skyltfönster med bröllpstema.
Letar du efter en prins går det bra att komma in och prova sin lycka och pussa min groda.

Nu laddar jag om för morgondagens stora händelse "TRENDER" en kväll med modevisning, mingel och inspiration inför våren.
Ha en bra dag.
/Ingrid

Göra färdigt dag.

Efter en syhelg med härliga människor och syträff i butiken i går är min energi på topp.
I helgen fick jag gjort en del som kan användas på höstens träffar och i går sydde 6 glada damer tulpanlöpare hos mig.
Så i dag tog jag tag i göra färdigt listan. Min tröja att ha under "städrocken" är klar så nu åker den ut i skylten.
 


Att sy med overlockmaskinerna går ju snabb och lätt så jag har hunnit med att sy ett par färgglada mjukis byxor till mitt barnbarn också.Tänk, jag har några timmar kvar i butiken så jag hinner nog skära lite quiltblock också.

/Ingrid


Varför vänta?

Undrar varför mina plagg ligger halvfärdiga och väntar på att få knapphål och knappar sydda?
När det maskinerna i dag syr så fina knapphål enkelt och lätt, och sy i knappar är ju inga problem alls.Så nu är den äntligen klar min kavaj. 

 


Nu går jag och tittar på min jacka och längtar efter att få använda den, och är så glad att jag inte sydde en väska av mitt broderade tyg.

Ha en bra dag.
/Ingrid

Till mitt barnbarn.

När jag får blanda olika sömnadstekninker mår jag allra bäst, att sy kläder blandat med lappteknik gör sömnaden super kul. En sommarklänning till mitt minsta barnbarn är snart färdig det är bara knapphål och knappar som fattas.I dag är mina planer att fixa med förberedelser för en kommande syträff med tema klädsömnad. 

Ha en bra dag.
/Ingrid 


Vilken härlig dag!!!!!

I dag har det varit sy träff i butiken och mycket fint har vi sytt mellan skratt mat o fika pauser.
Man får så mycket energi och inspiration när man är tillsammans med trevliga syvänner.


När jag kom på morgonen låg det ett paket och väntade på mig, i paketet fanns det lite sybehör som jag beställt bl.a de här sötnosarna som blev super populära i dag.
 

Ha en skön kväll
/Ingrid

Det måste vara solen!!


I går hade vi ett fantastiskt fint väder i Vimmerby med sol nästan hela dagen. Plötsligt fick jag ännu mera energi och tror knappt själv att det är sant men nu är den  på gång.


Mitt maskinbroderade tyg ligger utklippt till en kavaj, och om solen skiner i dag  så kanske den kommer in i symaskinen.

På den här familjen fattas det bara ögon och de är på gång, men som en kund sa i går de springer ju inte i från dig så länge de inte kan se något;o)/Ingrid

Planering och förberedelser.

Planering  och förberedelser står överst på mitt schema. Mina månadsgrupper måste ha nya projekt och jag är i full gång med att sy upp projekt till inspirations kvällen "TRENDER" i slutet av mars och min borderings helg i April.

Det blir en kväll med modevisning från butikerna i stan och en liten mini mässa där även vi som inte är med på modevisningen kan visa upp vad vi har i butikerna.
Kvällen efter har vi långöppet i butikerna med extra erbjudande o.dyl.

Så missa inte denna härliga kväll  den 30/3 plats: Mässhallarna i Vimmerby, biljetter finns att köpa  i bukerna som kommer att vara med under kvällarna, höstens visning blev en succé.
Jag kommer att ha ett bord med mina nyheter på symaskinsfronten.

Så det är full rulle på mina maskiner och i min hjärna. Allt nytt måste ju testas.

I helgen har det varit Horse Show i Göteborg och i bland måste jag göra något annat och eftersom en av mina bästa vänner skulle vara med som utställare blev det en blixt stygnsättning av hennes logga.


Men vårt nya datorprogram 5D är så enkelt och roligt att jobba med så det blev ett roligt avbrott i arbetet.

Ha en bra dag.
/Ingrid


RSS 2.0